Belangrijke informatie als je een hogesnelheidsblender wilt aanschaffen:

1. Wat maakt de Bianco hogesnelheidsblenders tot zo'n kwalitatief goede blender?

De Bianco hogesnelheidsblender is ontwikkeld in Duitsland en heeft specifieke voordelen boven de reeds bekende hogesnelheidsblenders. De Bianco blender is mooi en elegant door z'n Italiaanse design en kleurschakeringen, heeft een groot vermogen (32.000 rotaties per minuut) en is zeer gebruiksvriendelijk doordat hij voorgeprogrammeerd is voor diverse toepassingen: groene smoothies, fruit smoothies, soepen, sauzen, soja of amandelmelk, notenpasta's, meel, ijs etc. Daarnaast is de blender ook makkelijk handmatig in te stellen.
Bovendien is de BIANCO hogesnelheidsblender geluidsarmer dan andere hogesnelheidsblenders. Voorbeeld: de BIANCO Puro maakt 81 dB lawaai, tegenover de Revoblend met 108 dB!

De Bianco blender, hoewel nog steeds een kostbare aanschaf, heeft een betere prijs/kwaliteitsverhouding dan de bekendere merken Vitamix en Blendtec.

2. Wat is het verschil tussen een hogesnelheidsblender en een 'gewone' blender?

Een hogesnelheidsblender (min. 30.000 rpm) is in staat om de taaie celwanden van bladgroente open te breken waardoor de voedingsstoffen (o.a het chlorofyl) vrijkomen en in het lichaam kunnen worden opgenomen. Door de kracht van de motor en de 6 messen van Japans edelstaal, gebeurt dit zo snel dat er minimale oxydatie optreedt en de vitale voedingsstoffen maximaal behouden blijven. Bovendien maakt een Bianco hogesnelheidsblender alle bestanddelen (zelfs avocado pitten) écht glad waardoor de smoothie lekker smaakt.

Een reguliere huishoudblender is een stuk minder krachtig en vaak hoofdzakelijk geschikt voor vruchtensmoothies. Voor vitale voeding is juist het toevoegen van bladgroen zo belangrijk.

3. Hoe lang heb ik garantie op een Bianco hogesnelheidsblender?

De garantie op een Bianco blender is: 5 jaar op de motor, 2 jaar op de blenderkan, 2 jaar op de stamper (geldt niet voor de batterij).

 

 

 

 

© 2013 - 2019 Green Yourself | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel