Innerwave is meer dan een detoxkuur

Innerwave geeft je de handvatten voor ‘a new wave of life’. Weg met die uitputtende crash diëten, ‘jojo-effect’ en niet vol te houden eetpatronen. Dag overtollige kilo’s, futloosheid en (ouderdom)kwaaltjes. Wij maken gezondheid simpel en een gezond en energiek leven toegankelijk. Innerwave is een 100% natuurlijk gezondheidsprogramma dat op eenvoudige maar uitermate doeltreffende en enthousiaste wijze lichaam en geest reinigt

 

Nieuw: Innerwave mild kuur

Een unieke kuur, waarbij je mag blijven eten! 

Deze 11-daagse kuur zorgt voor een grondige reiniging van je lichaam. Geeft nieuwe energie en stimuleert de stofwisseling. Je wordt slanker, gezonder en krijgt een stralende huid!

Met Innerwave Mild breng je je lichaam in 3 logische fasen weer in balans, waardoor bouwstoffen uit de voeding weer maximaal opgenomen kunnen worden. Het resultaat hiervan is een betere spijsvertering, snellere verbranding, betere doorbloeding en een mooie, goed gehydrateerde en gezonde huid.

 

Innerwave BASIS

Het basis Innerwave pakket bestaat uit 6 darmreinigende en darmfunctie herstellende producten en een gedetailleerd kuurboekje als duidelijke handleiding. In het kuurboekje wordt stap voor stap zeer duidelijk uitgelegd hoe de kuur op een juiste wijze dient te worden gevolgd.

Innerwave COMPLEET

Dit pakket is het Basispakket, uitgebreid met een darmspoelset voor thuisgebruik. De complete set bestaat uit 9 darmreinigende en darmfunctie herstellende producten, inclusief een thuisklysmaset en een gedetailleerd kuurboekje als duidelijke handleiding. Tijdens de kuurweek zijn één á tweedagelijkse darmspoelingen met lauwwarm water van essentieel belang om de vrijgekomen gifstoffen in de darmen optimaal te kunnen verwijderen. In het kuurboekje wordt stap voor stap zeer duidelijk uitgelegd hoe de kuur op een juiste wijze dient te worden gevolgd en hoe men zichzelf eenvoudig de darmspoelingen kan geven

Innerwave ALL IN

Tijdens een Innerwave Kuur maak je tijdens de sapfase 3-5x per dag sapjes met een blender of slowjuicer. Heb je geen sapmachine, of heb je geen tijd of zin om al deze sapjes te maken?…kies dan voor het ALL IN pakket. Inclusief 25 heerlijke slowjuice sapjes van Frecious. Je krijgt hierbij de flesjes diepgevroren thuisbezorgd.

 

Waarom een detoxkuur en wat is het verschil met sapvasten?

De welvaart, de prestatiegerichte maatschappij en ons drukke materialistische bestaan begint haar tol te eisen. Junkfood, kant-en-klaar maaltijden en bewerkt voedsel zijn haast niet meer weg te denken uit de koelkast. Het resultaat: we worden zwaarder, vermoeider en leven ongezonder. Met alle gevolgen van dien. Tijd voor een body & mind reset. Let’s detox!
Met de 100% natuurlijke Innerwave detoxkuur zuiver je in 17 dagen lichaam en geest op verantwoorde en daadkrachtige manier. Je voelt je weer als herboren. Sterk, energiek, fris en geestelijk scherper dan ooit.
Een detoxkuur volg je niet alleen om af te vallen, maar met name om je lichaam te zuiveren en te ontzuren en je darmen te ontslakken, zodat deze na afloop van de kuur je voeding beter zullen gaan opnemen.

Als je goed wilt detoxen, dan is het advies om 5-7 dagen te sapvasten. Belangrijk hierbij is om je lichaam voor te bereiden op deze ‘zware’ periode van slechts sap (van m.n. groenten) en na afloop van de kuur je voeding weer langzaam op te bouwen.

Let op: een sapkuur zonder specifieke detox voedingssupplementen is niet verantwoord, je legt je darmen namelijk stil waardoor de gifstoffen niet afgevoerd worden. Innerwave bied je een compleet pakket met alles wat je nodig hebt voor een veilige detoxkuur.

 

 

 • NIEUW: 11-daagse Innerwave mild kuur!
  NIEUW: 11-daagse Innerwave mild kuur!

  Innerwave Mild

  Een unieke kuur, waarbij je mag blijven eten!

  Deze 11-daagse kuur zorgt voor een grondige reiniging van je lichaam. Geeft nieuwe energie en stimuleert de stofwisseling. Je wordt slanker, gezonder en krijgt een…

  € 129,00
 • Detoxkuur zonder spoeling
  Detoxkuur zonder spoeling

  INNERWAVE IS MEER DAN EEN DETOXKUURInnerwave geeft je de handvatten voor ‘a new wave of life’. Weg met die uitputtende crash diëten, ‘jojo-effect’ en niet vol te houden eetpatronen. Dag overtollige kilo’s, futloosheid…

  € 125,00
 • Detoxkuur compleet
  Detoxkuur compleet

  INNERWAVE IS MEER DAN EEN DETOXKUURInnerwave geeft je de handvatten voor ‘a new wave of life’. Weg met die uitputtende crash diëten, ‘jojo-effect’ en niet vol te houden eetpatronen. Dag overtollige kilo’s, futloosheid…

  € 167,00
 • Kickstart pakket Innerwave / Frecious
  Kickstart pakket Innerwave / Frecious

  INNERWAVE IS MEER DAN EEN DETOXKUURInnerwave geeft je de handvatten voor ‘a new wave of life’. Weg met die uitputtende crash diëten, ‘jojo-effect’ en niet vol te houden eetpatronen. Dag overtollige kilo’s, futloosheid…

  € 249,00
© 2013 - 2018 Green Yourself | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel