Logo

Voor info over de workshops Vitale Voeding en groene smoothies: klik hier

Afspraak maken?
Bel 06 2477 8624 of mail: info@kristaboots.nlinfo@kristaboots.nl

Over Krista Boots:

krista boots kookworkshops site

 

 

 

 

 

 

 

 

Opleidingen
In Groningen volgde ik van 1999-2003 met succes de HBO studie “Food & Business”. In 2010 besloot ik mij echter hier nog meer in te verdiepen en koos ik voor de HBO opleiding Natuurvoedingskundige. Tijdens deze opleiding leer je antwoord te geven op gezondheidsvragen en hoe voeding preventief werkt, voor behoud van vitaliteit. Daarnaast leer je ook goed waar te nemen zodat je de mens beziet naar lichaam en geest en daar een persoonlijk advies op kan afstemmen. In 2013 heb ik mijn 3-jarige HBO opleiding aan de Kraaybeekerhof academie (www.kraaybeekerhof.nl) met succes afgerond en ben ik direct als zelfstandig werkend Natuurvoedingskundige aan de slag gegaan.

Werkervaring
Naast het werk als Natuurvoedingskundige werk ik ook regelmatig in de Ekoplaza waar ik voorlichting verzorg in combinatie met heerlijke proeverijen. In deze natuurvoedingswinkel geef ik advies en tips over natuurvoeding.
Daarnaast geef ik met grote regelmaat kook- en bakworkshops met verschillende thema’s op verschillende locaties zoals bij de Hortus in Alkmaar. Recentelijk verzorgde ik met veel succes kookavonden voor specifieke doelgroepen, zoals mantelzorgers.
Ook houd ik mij bezig met het verzorgen van lezingen en workshops bij bedrijven, om ziekteverzuim te voorkomen.

Eigen praktijk
Direct na het behalen van mijn diploma in 2013 heb ik mijn eigen Natuurvoedingsadviespraktijk in Heerhugowaard opgestart. In deze praktijk heb ik inmiddels al heel veel cliënten mogen adviseren naar een betere levenskwaliteit. Omdat de gelegenheid zich voordeed in de zomer van  2016 ook in Ermelo een praktijk op te starten heb ik deze kans met beide handen aangegrepen. De voldoening die ik ervaar door met mijn advies bij te kunnen dragen aan de levensvreugde en gezondheid van andere mensen is mijn sterkste motivator bij alles wat ik onderneem.

Beroepsvereniging
Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VNVK, De vereniging voor Natuurvoedingskundigen. Tevens ben ik lid van de stichting Kind & Voeding die zich inzet voor een gezonde levensstijl en opvoeding. Mijn rol als therapeut bespreek ik tijdens intervisiebijeenkomsten van de vereniging voor Natuurvoedingskundigen.

© 2013 - 2017 Green Yourself | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel