50 gram cashewnoten
600 gram rode biet
250 ml kokosmelk
250 ml groente bouillon
1 theelepel wasabipasta
sap van 1 limoen
zout

Cashewnoten in de blenderkan doen en met het programma ‘nuts’ blenden. Rode biet schillen en in groffe stukken snijden. Doe dit bij de cashewnoten en voeg ook het kokosmelk en de groentebouillon toe. Wasabipasta toevoegen en het programma ‘bisque’ instellen. Met limoensap en zout op smaak brengen. Gebruik de pulse functie om de soep nog even door elkaar te mixen.

Verhit voor de wasabischuim de plantaardige melk met wasabipasta en klop dit op. Verdeel de soep over 4 kommen, lepel de wasabischuim erover en garneer eventueel met blaadjes rode biet.

Info: Rode bieten zijn rijk aan de mineralen kalium en calcium en bevatten daarnaast ook vitaminen als foliumzuur en vitamine C. De bladeren van de rode biet overtreffen deze voedingswaarde zelfs en passen heel mooi bij een soep of smoothie.

Na 4.20 min. is de soep klaar om te serveren op 42 graden - raw temperature, goed voor je lichaam!  - Wil je de soep  warmer? Laat het bisque programma dan 2x draaien.

© 2013 - 2018 Green Yourself | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel